Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Klix.ba, Objavila: R.B. ]

08. 01. 2020. 19:38 >> 19:37

SOLSKJER RAZOČARAN

"Najgore izdanje Junajteda otkad sam trener"

Menadžer Mančester junajteda Ole Gunar Solskjer bio je vrlo razočaran nakon poraza od Mančester sitija u prvom meču Liga kupa na Old Trafordu rezultatom 3:1.

"Građani" su na poluvremenu imali vodstvo od 3:0 i već tada je bilo jasno da su osigurali prolazak u finale, bez obzira na to što će ova dva tima odigrati još jednu utakmicu na Etihadu.

U nastavku je Rašford uspio samo postići utješni pogodak za Crvene đavole, a nakon meča trener Solskjer bio je vrlo razočaran i ljut na svoje igrače.

"Prvo poluvrijeme je bilo užasno, mogu reći najgore od kada sam ja trener. Na poluvremenu sam igračima rekao da je ovo već pitanje ponosa i količine žara s kojom igraju, jasno mi je da igrači potonu kada gube 3:0 na poluvremenu, ali moraš se pribrati i pokušati nešto napraviti. Ne smijem ja biti taj koji će pokrenuti razgovor u svlačionici", kazao je Solskjer.

S druge strane, trener Mančester sitija Pep Gvardiola bio je zadovoljan viđenim, ali je rekao da još uvijek ništa nije gotovo i da se puno toga može promijeniti.

Naredni meč ova dva kluba igra se 29. januara na Etihadu, a drugi polufinalni par Liga kupa čine Lester i Aston Vila.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније