Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O. Z. ]

09. 01. 2020. 17:10 >> 17:13

OD OSTATKA PORODICE

Muzej Madam Tiso odvojio Hari i Megan

Na šokantnu objavu i šokantna reakcija. Čuveni londonski muzej voštanih figura "Madam Tiso", gdje je izloženo 250 figura istaknutih ličnosti svijeta, već danas se potrudio da odvoji princa Harija i njegovu suprugu Megan od ostale kraljevske porodice poslije njihove najave da se povlače sa kraljevskih dužnosti.

Ako je vjerovati britanskim medijima, njihova iznenadna najava o povlačenju potresla je Bakingemsku palatu. Muzej nije želio da ta neizvjesna situacija ostane i u njegovom okviru. Tek nekoliko sati nakon objave, muzej "Madam Tiso" je izabrao da odmah djeluje i da odrazi taj veliki poremećaj.

"Od danas se figure Harija i Megan neće više nalaziti u instalaciji koja okuplja kraljicu Elizabetu Drugu i članove kraljevske porodice", rekao je u saopštenju generalni direktor muzeja Stiv Dejvis.

On je dodao da će te dvije ličnosti koje su medju najpopularnijim "naravno ostati među važnim eksponatima" muzeja, i da "Madam Tiso" sa pažnjom prati šta će im donijeti buduće životno "poglavlje".

Britanski princ Hari i njegova supruga Megan saopštili su juče da planiraju da se povuku sa kraljevskih dužnosti, te da žele finansijski da postanu nezavisni, i da se posvete humanitarnom radu. Takođe su naveli da dio godine žele da provode u Sjevernoj Americi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније