Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O. Z. ]

09. 01. 2020. 18:29   >>  18:30

IKARDI NE ŽELI NAZAD U INTER

"Ako ostanem u PSŽ-u biću najsrećniji"

Fudbaleri PSŽ-a sinoć su na svom terenu pobijedili Sent Etjen sa 6:1, a još jedan sjajan meč odigrao je Mauro Ikardi.

Parižani su se lakše od očekivanog plasirali u polufinale Liga kupa, a na Parku prinčeva blistao je Ikardi koji je postigao het-trik. Argentinac je u PSŽ stigao na pozajmicu iz Intera i sve je oduševio svojim igrama.

U dosadašnjem dijelu sezone odigrao je 19 mečeva za PSŽ i postigao je čak 17 golova. Ikardi je nakon sinoćnje utakmice jasno poručio da ne želi da se vraća u Inter, te da mu je želja da ostane u PSŽ-u.

"Osjećam se odlično u Parizu. Nijesam razgovarao s klubom još uvijek, ali do kraja sezone ima još pet mjeseci. U maju ćemo sjesti i razgovarati. Ukoliko se pojavi šansa da ostanem u PSŽ-u onda ću biti najsrećniji", rekao je Ikardi.

PSŽ će na kraju sezone imati opciju da otkupi Ikardijev ugovor od Intera za sumu od oko 70 miliona eura. S obzirom kakve igre pruža Argentinac čini se da neće biti dileme da li će ostati u budućnosti na Parku prinčeva.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније