Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

14. 01. 2020. 18:41 >> 18:39

FILIPO INZAGI

Ibrahimoviću nijesu potrebni novac i slava, želi da igra

Nekadašnji italijanski fudbaler Filipo Inzagi rekao je danas da će povratak Zlatana Ibrahimovića u Milan biti vrlo uspješan i da će Švađanin obilježiti i ovaj period u dresu italijanskog kluba.

"Igrao sam s njim i jako ga poštujem, dobro su uradili što su ga vratili, potreban im je. Njemu nijesu potrebni novac i slava, ako se vratio znači da vjeruje da može da obilježi i ovaj boravak u Milanu", rekao je Inzagi.

Ibrahimović je postigao gol za italijanski klub već u svojoj prvoj utakmici, te Inzagi smatra da je njegova uloga primijećena već i u prijateljskom duelu.

"Čini mi se da je kvalitet pokazao već u prvim utakmicama. Primijećena je njegova težina čak i na debiju, ali svakako da ostaje mnogo posla pred njim", kazao je Inzagi.

On se osvrnuo i trenutno formu "rosonera" i istekao da ima puno povjerenja u Paola Maldinija.

"Poznajem Maldinija i vjerujem mu. Siguran sam da će on i Zvonimir Boban uspjeti da izvuku klub iz ove situacije. Svake godine morate resetovati ekipu, ubaciti dva ili tri igrača, i prije svega, biti strpljivi", kazao je Italijan.

Milan trenutno zauzima deseto mjesto na tabeli Serije A s 25 bodova, a sljedeću utakmicu igraće protiv Udinezea na domaćem terenu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније