Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

15. 01. 2020. 19:30 >> 19:27

"SLUČAJAN START"

Arteta: Suspenzija Obamejanga je sramota

Trener fudbalera Arsenala Mikel Arteta rekao je danas da žali zbog suspenzije Pjera-Emerika Obamejanga i da je to velika sramota.

"To je velika sramota i veliki gubitak za nas. Po mom mišljenju, to je bio slučajan start, ali moramo prihvatiti kaznu. On naporno radi i postiže golove, vjerovatno je bio naš najvažniji igrač do sada, pa je to što ga nećemo imati naredne tri utakmice zaista loša vijest za nas", rekao je Arteta.

Obamejang je u utakmici protiv Kristal Palasa dobio direktan crveni karton, te mu slijedi tri utakmice suspenzije.

Arsenal je uložio žalbu, ali je Fudbalska asocijacija Engleske nije uvažila, te je odluka o kazni ostala nepromijenjena.

Gabonski fudbaler propustiće mečeve protiv Šefilda, Čelsija i Bornmuta.

Arteta je rekao da će sada drugi igrači morati da preuzmu odgovornost, ali napadač "tobdžija" Aleksandar Lakazet nije uspio da postigne gol u posljednjih šest utakmica.

"Možete mu pomoći tako što ćete razgovarati s njim i raditi na njegovom samopouzdanju, ali ta lopta mora da završi u mreži. Ono što moramo da probamo je da ga stavimo na pozicije gdje će imati više mogućnosti za to u toku utakmice", kazao je Arteta.

On je rekao da je Sead Kolašinac propustio prethodnu utakmicu zbog problema s butinama i da će morati da se prilagode novim uslovima, pošto je Kalum Čejmers zadobio povredu.

Arteta je i najavio moguće transfere.

"Srećan sam što imamo tim za koji vjerujem da se može takmičiti, ali ako se nešto promijeni i ako nam neki fudbaler bude bio potreban, očekujem da ćemo izaći na tržište i riješiti taj problem", kazao je Arteta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније