Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta, Objavila: R.B. ]

19. 01. 2020. 18:30 >> 18:29

150. POBJEDA

Ibrahimović postavio novi rekord u Seriji A

Fudbaler Milana Zlatan Ibrahimovć postavio je novi rekord u Seriji A, pošto je poslije 222 odigrane utakmice u tom takmičenju došao do 150. pobjede, prenio je danas goal.com.

Milan je danas pobijedio Udineze u 20. kolu italijanskog prvenstva, što je ujedno bio 150. trijumf za švedskog napadača.

On je tako prestigao Estebana Kambijasa, koji je do tog broja pobjeda stigao poslije 230 odigranih mečeva. Na trećem mjestu sada se nalazi Lorenco Insinje, koji je u 232 utakmice imao isti broj pobjeda.

Karijera Ibrahimovića u Italiji počela je 2004. godine kada je iz Ajaksa prešao u Juventus i osvojio dvije titule Serije A, koje su kasnije poništene.

Poslije toga, Šveđanin je otišao u Inter i tamo proveo tri godine.

Uslijedila je kratka epizoda u Barseloni, da bi se Ibrahimović ponovo vratio u Italiju, ovog puta u Milan. Nekoliko sezona proveo je u Pari Sen Žermenu, Mančester junajtedu i Los Anđeles Galaksiju, da bi se prije nekoliko nedjelja ponovo vratio u Milan.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније