Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

19. 01. 2020. 18:57 >> 18:54

PRIMERA

Espanjol slavio u Viljarealu

Fudbaleri Espanjola pobijedili su danas Viljareal na gostujućem terenu sa 2:1 u 20. kolu španske Primere.

Strijelci za Espanjol bili su David Lopez u petom i Radul De Tomas u 47. minutu, dok je jedini gol za Viljareal dao Santi Kazorla u 62. minutu.

Samo pet minuta igre bilo je potrebno gostujućim igračima da dođu do vođstva. Poslije kornera reagovao je Lopez i glavom šutirao i donji lijevi ugao za 1:0.

Poslije jedne prilike za izjednačenje uslijedio je nešto mirniji period igre, ali je početak drugog dijela donio još jedan brzi gol za Espanjol. Ovog puta bio je precizan De Tomas, koji je takođe šutirao glavom.

Poslije igranja rukom Havija Lopesa i crvenog kartona, dosuđen je jedanaesterac za Viljareal, a siguran izvođač bio je Kazorla, koji je tako smanjio zaostatak svog tima.

Do kraja meča Viljareal je imao još dvije dobre šanse, ali se rezultat nije mijenjao.

Fudbaleri Viljareala sada se nalaze na deveto mjestu na tabeli, s 28 bodova, dok je Espanjol na 20. poziciji sa 14 bodova.

U sljedećem kolu Espanjol će ugostiti Atletik Bilbao, dok će Viljareal igrati protiv Alavesa na gostujućem terenu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније