Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

19. 01. 2020. 19:48 >> 19:47

POVRIJEDIO LEĐA

Rašford van terena nekoliko nedjelja

Fudbaler Mančester junajteda Markus Rašford pauziraće nekoliko nedjelja zbog povrede leđa, prenijeli su danas engleski mediji.

Kako je saopšteno, Ole Gunar Solšer ne očekuje povratak napadača u narednih nekoliko nedjelja.

Prije početka utakmice protiv Liverpula, norveški stručnjak rekao je da je Rašford dobio nove udarce i da slijedi pauza.

"I ranije je imao problema, daćemo mu vremena da se oporavi i odmori prije nego što se vrati na teren. On se uvijek brzo oporavljao, nadamo se da će to učiniti ponovo, ali ne očekujem da se vrati u narednih nekoliko nedjelja", rekao je Solšer.

Rašford je do sada postigao 19 golova u 31 utakmici u svim takmičenjima.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније