Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

21. 01. 2020. 15:15 >> 15:14

FS ENGLESKE

Optužili Junajted zbog ponašanja igrača

Fudbalski savez Engleske (FA) optužio je danas Mančester junajted, "jer nije uspio da obezbijedi pravilno ponašanje svojih igrača", u utakmici i porazu protiv Liverpula.

Kako je prenio BBC, optužba se odnosi na incident kada su se fudbaleri Junajteda sukobili sa sudijom Kregom Posonom, nakon što je prvobitno priznao gol koji je postigao Roberto Firmino.

Poslije upotrebe VAR tehnologije gol je poništen, zbog prekršaja koji je defanzivac Liverpula Virdžil van Dajk napravio nad golmanom Junajteda Davidom de Heom.

Incident se dogodio u 26. minutu nedjeljne utakmice, pri vođstvu Liverpula 1:0. De Hea je tada dobio žuti karton zbog protesta.

Mančester junajted do četvrtka može da odgovori na optužbu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније