Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

22. 01. 2020. 22:45 >> 23:27

PREMIJER LIGA

"Poker" Lestera, Totenhem u finišu do pobjede, Barnli osvojio "Old Traford"

Fudbaleri Lestera pobijedili su večeras na svom terenu ekipu Vest Hema sa 4:1, u utakmici 24. kola Premijer lige.

Lester je nakon prvog poluvremena imao prednost od 2:0 golovima Harvija Barnsa u 24. i Rikarda Pereire u petom minutu nadoknade.

Na 2:1 smanjio je Mark Nobl u 50. minutu sa penala, Ajose Peres je u 81. minutu takođe bio precizan sa bijele tačke, a isti igrač je sedam minuta kasnije postavio konačnih 4:1.

Ono što baca sjenku na ovu pobjedu je povreda Džejmija Vardija, koji je u 43. minutu morao da napusti teren.

Lester je upisao 15. pobjedu od početka sezone, prvu poslije dva kola, i treći je na tabeli sa 48 bodova, odnosno ima tri boda manje od drugoplasiranog Mančester sitija. Na drugoj strani, Vest Hem je na 17. poziciji sa 23 boda.

Fudbaleri Totenhema su na svom terenu slavili protiv Noriča sa 2:1.

Dele Ali je pogodio u 38. minutu za vođstvo Totenhema, izjednačio je Temu Puki iz jedanaesterca u 70. minutu, a sva tri boda domaćem timu donio je Son Heung Min deset minuta kasnije.

Totenhem je, poslije devete pobjede u šampionatu, šesti na tabeli sa 34 boda, dok je Norič posljednji sa samo 17 osvojenih bodova.

Barnli je odnio bodove sa "Old traforda" 2:0.

Junajtedu su presudili Kris Vud i Džej Rodriges.  Junajted je peti na tabeli sa 34 boda, dok je Barnli na 13. poziciji sa četiri boda manje.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније