Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

27. 01. 2020. 13:16   >>  13:18

ANTIVIRUSNA TERAPIJA

Mihajlović ponovo u bolnici

Trener fudbalera Bolonje Siniša Mihajlović ponovo je danas primljen u bolnicu kako bi bio podvrgnut antivirusnoj terapiji, koja je neophodna poslije transplantacije koštane srži.

"Gospodin Mihajlović je primljen jutros na hematološki institut na antivirusno liječenje, neophodno poslije transplantacije koštane srži. Medicinsko osoblje vjeruje da bi dužina ovog boravka u bolnici trebalo da bude kraća od prethodnih", navela je Bolonja u saopštenju.

Mihajlović je jula prošle godine otkrio da boluje od leukemije. Tri puta je bio na hemoterapiji, nakon čega je uslijedila i transplatacija koštane srži.

Bolonja je u subotu pobijedila SPAL, a Mihajlović je prvo poluvreme tog meča proveo na tribinama pošto je padala kiša, ali se vratio na klupu čim se vrijeme popravilo.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније