Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

28. 01. 2020. 15:42   >>  15:45 1

PRIJATELJSKI MEČ

"Sokoli" dočekuju Letoniju

Fudbalska reprezentacija Crne Gore odigraće 26. marta na Gradskom stadionu u Podgorici prijateljski meč sa Letonijom, dogovoreno je između Fudbalskih saveza dvije države.

Biće to drugi duel ovih reprezentacija, nakon, takođe prijateljskog, odigranog 15. avgusta 2012. godine u Podgorici. Tada su "hrabri sokoli" slavili sa 2:0 golovima Stevana Jovetića i Filipa Kasalice.

Letonija, učesnik Evropskog prvenstva 2004. godine, trenutno zauzima 147. poziciju na FIFA rang listi. Kvalifikacije za EURO 2020 završila je na posljednjem mjestu, sa jednom pobjedom i devet poraza u grupi G, u kojoj su igrali još Poljska, Austrija, Sjeverna Makedonija, Slovenija i Izrael. U predstojećem izdanju UEFA Lige nacija nadmetaće se u Ligi D.

Osim sa Letonijom, "sokoli" će 30. marta odigrati i prijateljski duel i sa Luksemburgom.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније