Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

28. 01. 2020. 23:24   >>  23:30

KUP ITALIJE

Milan kroz dramu do polufinala, čeka ga Juve

Milan je u polufinalu Kupa Italije, nakon što je tek nakon produžetaka slomio otpor Torina na "San Siru" 4:2. U regularnom dijelu bilo je 2:2.

Torino je bio nadomak pobjede, pošto je do nadoknade vodio (oba gola postigao je Bremer), ali je Čalhanoglu odveo meč u produžetke.

U dodatnih 30 minuta dileme nije bilo - Čalhanoglu je svojim drugim golom doveo "rosonere" u vođstvo u 10. minutu, da bi samo dva minuta kasnije trijumf ovjerio Ibrahimović.

Milan će u polufinalu igrati sa Juventusom, koji je ranije eliminisao Romu 3:1.

Posljednji četvrtfinalni meč se igra sjutra veče. Inter će ugostiti Fiorentinu, pobjednik će se u polufinalu sastati sa Napolijem.

Počast Kobiju na San Siru

Milan je pred početak meča odao počast legendi svjetskog sporta, Kobeu Brajantu, koji je nastradao u helikopterskoj nesreći u nedjelju veče - po našem vremenu.

Međutim, sudija nije dozvolio igračima da odaju počast legendarnom košarkašu, kada su se pred sami početak meča okupili na centru.

Minut ćutnje očigledno nije bio odobren od strane organizacije Serije A, pa je ni sudija nije dozvolio.

Glavni arbitar je "rastjerao" igrače, što je izazvalo burne reakcije sa tribina. Začuli su se tako zvižduci, a dio navijača je uzvikivao: "Sramota, sramota..."

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније