Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

29. 01. 2020. 13:50 >> 13:48

OSTVAREN POMAK

Arsenal blizu dovođenja Marija na pozajmicu

Fudbalski klub Arsenal blizu je dogovora sa brazilskim Flamengom o dovođenju na pozajmicu odbrambenog igrača Pabla Marija.

Kako je danas prenio Skaj, dogovor je u ponedjeljak "visio", ali je ostvaren pomak i uvjerenje je da bi transfer 26-godišnjeg igrača uskoro trebalo da se realizuje. Arsenal je, navodno, izmijenio stuktruru dogovora, nakon što je direktor Flamenga tvrdio da su promijenili uslove.

Londonski klub će imati mogućnost otkupa ugovora.

Španski fudbaler je prošlog vikenda bio u Londonu, ali se vratio u Brazil na pripreme sa Flamengom. Očekuje se da će se uskoro vratiti u Veliku Britaniju i obaviti poslove oko transfera.

Ako Arsenal uspije da ga dovede, Mari će biti prvo pojačanje trenera Mikela Artete, koji je u decembru preuzeo klub. Arteta je rekao da hitnost dovođenja Marija nema veze sa nedavnom povredom defanzivca Škodrana Mustafija, koji će duže odsustvovati sa terena.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније