Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

B92 [ Objavio: O.Z. ]

29. 01. 2020. 22:40   >>  22:41

"REDSI" NA +19

I Vest Hem u Liverpulovom nizu

Fudbaleri Liverpula su bez većih problema pobijedili Vest Hem u Londonu rezultatom 2:0 i uvećali prednost nad Mančester sitijem.

Jirgen Klop i njegov Liverpul imaju fantastičnu sezonu i djeluje kao da je napokon došlo njihovo vrijeme i da je šampionski pehar veoma blizu.

Nova Liverpulova "žrtva" bila je ekipa Vest Hema, koja ih je dočekala u zaostaloj utakmici 24. kola Premijer lige.

Redsi su do prvog gola stigli sa bijele tačke kada je Mohamed Salah bio precizan u 35. minutu i već se disalo dosta lakše.

U nastavku susreta je Vest Hem mogao do izjednačenja, imao nekoliko kvalitetnih prilika, ali je sve to palo u vodu kada je Aleks Okslejd Čemberlejn u 52. minutu duplirao prednost Liverpula.

To je bio i krajnji rezultat pa je Liverpul bez problema stigao do 23. pobjede u sezoni i prednosti od 19 poena u odnosu na drugoplasirani Mančester siti.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније