Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

31. 01. 2020. 17:13 >> 17:10

IAKO NEMA VELIKU MINUTAŽU

Lampard: Žiru ostaje u Čelsiju

Trener fudbalera Čelsija Frenk Lampard rekao je da će Olivije Žiru ostati u tom klubu uprkos tome što je nekolicina klubova zainteresovana za njega.

Žirua su u januarskom prelaznom roku željeli da dovedu Totenhem, Inter i Lacio, ali je francuski reprezentativac ipak ostao na Stamford Bridžu, gdje nema veliku minutažu.

Lampard je rekao da je zadovoljan i da neće prodati Žirua.

"Olivije Žiru je bio nevjerovatan i profesionalno i van toga. Svi znamo da je bilo zainteresovanih. Na konferencijama sam govorio ako sve strane budu zavodoljne, a on je u tom periodu bio besprekoran. Imam ogromno poštovanje prema tom igraču. Odgovor je ponovo - ne. Da li će otići? Ne", rekao je Lampard, prenio je Skaj.

Mediji su spekulisali da je Čelsi zainteresovan za Drisa Mertensa i Edinsona Kavanija, ali Lampard je rekao da ne očekuje dolaske.

"Prelazni rok je 95 odsto završen za nas, a odgovor će biti negativan za igrače koje pominjete. Nema dolazaka, nema odlazaka", naveo je Lampard.

Upitan da li je frustrirajuće to što ne dolaze novi igrači, Lampard je rekao:

"Ne bih rekao frustrirajuće, pošto sam svjestan kakav je fudbal. Neke stvari nijesu pod mojom kontrolom. Ja prvo razmišljam o onome što se dešava na treningu".

"Jasno je da smo htjeli da dovedemo igrače, ja sam sigurno htio da dovedem igrače. Mislim da sam to prilično jasno isticao prethodnih nedjelja i to se nije ostvarilo", naveo je Lampard.

Čelsi je četvrti na tabeli Premijer lige sa 40 bodova, 30 manje od prvoplasiranog Liverpula.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније