Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavi: O.Z. ]

03. 02. 2020. 18:46 >> 18:45

RAZMIŠLJAO O ODLASKU

Rakitić: Ako mogu da igram u Barseloni, ne idem

Razmišljao sam o odlasku iz Barselone, rekao je Ivan Rakitić, hrvatski fudbalski reprezentativac te se osvrnuo na loš status u timu ove sezone u vremenu bivšeg trenera Erneste Valverdea.

"Nijesam zaslužio neke stvari, takvo ponašanje prema meni. Međutim, bez obzira na sve, nije fer ni kako se sve završilo s Valverdeom", kazao je hrvatski vezista.

Rakitić je izgubio status prvotimca kod Valverdea dolaskom Frenkija de Jonga u Barselonu. Ipak, od kako je trener Kike Setjen ponovo se ustalio u prvih jedanaest katalonskog giganta.

"Želim da uživam. Ne razmišljam o prošlosti. Ukoliko mogu da igram u Barseloni, srećan sam, ne idem", kazao je Rakitić, prenosi Anadolija.

Barselona je sinoć u 22. kolu La Lige pobijedila Levante (2:1) na stadionu "Kamp Nou". Trenutno je drugoplasirana na tabeli s 46 osvojenih bodova, tri manje u odnosu na vodeći Real Madrid.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније