Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

rtcg.me/Beta [ Objavio: O.Z. ]

04. 02. 2020. 11:33   >>  11:35

POVRIJEĐEN ZA VEČERAŠNJI MEČ

Nejmar nikada ne igra na rođendan

Fudbaler Pari Sen Žermena Nejmar propustiće večerašnju utakmicu protiv Nanta zbog povrede rebra.

Nejmar je odigrao cijelu utakmicu u subotu protiv Monpeljea, 5:0, ali je tokom prvog poluvremena morao da traži pomoć ljekara zbog povrede rebra. Trener Pari Sen Žermena Tomas Tuhel rekao je da priprema za predstojeću utakmcu nije idealna, pošto je nekolicina igrača u nedjelju uveče u pariskom noćnom klubu prisustvovala proslavi Nejmarovog 28. rođendana.

"Da li je to najbolji način da se pripremite za utakmicu? Ne, očigledno nije. Da li je to najgora stvar na svijetu? Ne. Uvijek štitim moje igrače i zaista volim moj tim. Uz ovu žurku, pomalo je teško zaštiti igrače, ali nije sve crno i bijelo. Šteta, jer pružamo ljudima priliku da loše pričaju o nama. Moramo da se prilagodimo situaciji, ali neću ostaviti igrača na klupi ili kod kuće samo zato što je izašao u provod", rekao je Tuhel, prenio je Skaj.

Brazilac je poznat po velikim proslavama rođendana. Ovaj put zvijezde PSŽ-a pojavile su se obučene u bijelom, a među zvanicama bili su Marko Verati, Edinson Kavani i Anhel di Marija. 

Zanimljivo je da je Nejmar bio povrijeđen svaki put na svoj rođendan od dolaska u redove PSŽ-a 2017. godine. Sezonu ranije u Barseloni je bio suspendovan za utakmicu Kupa kralja.

Međutim tu nije kraj. Nejmar je bio povrijeđen ili suspendovan u posljednjih pet sezona oko 11. marta, kada je rođendan njegovoj sestri.

Slučajnost ili ne, teško je reći, a mediji u Španiji su znali, dok je igrao u Barseloni, spekulisati da je Brazilac namjerno dobio peti žuti karton kako bi bio suspendovan za vrijeme sestrinog rođendana.

U odsustvu Nejmara, napad Pari Sen Žermena predvodiće Kilijan Mbape, koji se u subotu pored klupe za rezervne igrače sukobio sa Tuhelom, koji ga je zamijenio u drugom poluvremenu utakmice sa Monpeljeom.

"Nije ništa lično. Te stvari se dešavaju. To se dogodilo između igrača koji nije želio da napusti teren i trenera koji je imao razloge za svoju odluku i koji je želio da pruži šansu igračima koji je zaslužuju", naveo je Tuhel.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније