Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

04. 02. 2020. 22:21 >> 23:03

GOL NAKON 10 MJESECI

Jovetićeva majstorija za slavlje Monaka

Kapiten reprezentacije Crne Gore i napadač Monaka Stevan Jovetić postigao je pobjednički pogodak protiv Anžea za 1:0, u utakmici 23. kola francuske Lige 1.

Jovetić se našao u startnoj postavi nakon aprila 2019. 

Trenutak odluke dogodio se u 18. minutu. Bio je to inteligentan potez Jovetića. Fofana je gotovo sa polovine terena poslao dugu loptu prema šesnaestercu gostiju gdje je crnogorski reprezentativac između dvojice čuvara uspio udarcem glavom da lobuje saigrača iz reprezentacije Danijela Petkovića.

Bio je to njegov drugi gol u Ligi 1 ove sezone. Jovetić je na terenu ostao do 71. minuta kad ga je zamijenio Senegalac Keita Balde.

Tim trijumfom Kneževi su krenuli ka gornjem dijelu tabele. Sa utakmicom više imaju 32 boda koliko su sakupili i Lion, Reims, Nica i Nant od šestog do devetog mjesta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније