Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

05. 02. 2020. 21:49   >>  21:46

RECEPT STRPLJENJE I RAD

Zidan: Pokušavamo da pomognemo Joviću

Trener fudbalera Real Madrida Zinedin Zidan rekao je danas da svi u klubu pokušavaju da pomognu srpskom reprezentativcu Luki Joviću da se prilagodi novim uslovima i postane bolji igrač.

"Pokušavamo da pomognemo Luki. U ekipi se osjeća ugodnije i bolje, to ga može koštati, ali to je normalan proces prilagođavanja. Strpljenje, rad i rad, ne možemo više od toga učiniti", rekao je Zidan, prenose španski mediji.

"Kraljevski klub" u četvrtak će igrati protiv Real Sosijedada četvrtfinalu španskog Kupa.

Zidan je prokomentarisao i stanje drugih fudbalera.

"Drago nam je da je Eden (Azar) sa nama. Imao je povredu, ali sve je bolji i bolji. Želimo da uživamo u njegovim igrama dugi niz godina. (Federiko) Valverde se u svemu mora popraviti, veoma je mlad i pokazuje da mu je mjesto u Madridu, ali u svamu mora da se poboljša. Vinisijus (Žunior) ima kvalitet i mora naporno da radi. Srećni smo što je tu i imam povjerenja u njega", kazao je Zidan.

Glavnog konkurenta za titulu u španskoj Primeri, ekipu Barselone, posljednjih dana pogađaju razne spekulacije, poput navodnog sukoba između sportskog direktora Erika Abidala i kapitena Lionela Mesija.

Ipak, Zidan ističe da je Barselona veliku klub i da će uvijek biti jak tim.

"Oni nemaju slabosti i takmičiće se do kraja sezone. Ni na trenutak ne razmišljamo o njima jer se moramo fokusirati na našu igru. Nijesmo osvojili titulu, moramo da igramo do kraja, dobri timovi su uvijek dobri", naveo je Zidan.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније