Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

06. 02. 2020. 16:30 >> 16:28

JOVETIĆ PRESREĆAN

Nikada nijesam ni pomislio da ostavim fudbal

Stevan Jovetić je u utorak protiv Anžea prvi put bio starter nakon pauze od osam mjeseci zbog povrede koljene i odmah je pokazao da nije zaboravio da igra fudbal. Njegovim golom Monako je stigao do tri boda i prekinuo seriju od tri poraza.

"Protiv Anžea nijesmo igrali kako samo željeli, možda samo u prvih 25 minuta. Ali, veoma je važno što smo pobijedili. Sada je potrebno da nađemo stabilnost u igri i da pobjeđujemo u seriji. Idemo na tri boda protiv Amijena u subotu", kazao je Jovetić na pres konferenciji.

Jovetić je dva puta u karijeri pokidao ligamente koljena, ali to ga nije pokolebalo, naprotiv...

"Veoma sam srećan što sam opet na terenu i što igram sve više. Osjećam se dobro, veoma sam pozitivan. Imao sam dvije teške povrede u prošlosti, ali ne bih rekao da je riječ o lošoj sreći. Normalno je da igrač bude povrijeđen dva puta, jer se danas igra čvrst fudbal. Sve sam ostavio iza sebe. Radio sam naporno i na fizičkom, a posebno na psihičkom planu. Vrlo sam oprezan sada, kako se ne bih opet povrijedio. Nikada nijesam ni pomislio da ostavim fudbal. Mnogo volim sport kojim se bavim. Smatram da sam srećan čovjek, jer imam šansu da radim ono što najviše volim", kazao je naš reprezentativac.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније