Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Anadolija, Objavila: R.B. ]

09. 02. 2020. 13:41 >> 13:40

PREMIJER LIGA

Zbog oluje odgođena utakmica Siti-Vest Hem

Utakmica engleske fudbalske Premier lige između Mančester sitija i Vest Hema odgođena je zbog izuzetno loših vremenskih uslova, javlja agencija Anadolija.

“Utakmica je odgođena zbog ekstremnih i pogoršanih vremenskih uslova. Takva odluka je donesena zbog bezbjednosti navijača i timova“, saopštila je Uprava Mančester sitijana Twitteru.

Iz Uprave su saopštili da je odgođena utakmica između ista dva tima i u ženskoj konkurenciji.

Meteorolozi su izdali narandžasti meteoalarm zbog oluje “Kira“ koja bi danas mogla zahvatiti šire područje sjeverozapada Evrope. Očekuju se udari vjetra brzine i do 120 kilometara na sat.

Fudbalski savezi Holandije i Belgije ranije su saopštili da su odloženi svi fudbalski mečevi koji su bili najavljeni za danas.

Čelnici njemačke Bundeslige takođe su odgodili utakmicu Borusija Menhengladbaha i Kolna. 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније