Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ RCG, Objavila: R.B. ]

09. 02. 2020. 13:53 >> 13:52

MILOŠEVIĆ

Neće biti problema u napadu

Sportski direktor FK Budućnost Zvezdan Milošević zadovoljan je pripremama svog tima za predstojeći drugi dio prvoligaškog takmičenja. Budućnost se u zimskom prelaznom roku dobro pojačala u špicu napada, pa u podgoričkom klubu očekuju nastavak dobrih partija s kraja jesenje polusezone. Lider ima 8 bodova više od drugoplasirane Sutjeske i 12 više od Iskre koja je treća na tabeli nakon odigranih 19 kola.

Šef stručnog staba plavo-bijelih Mladen Milinković i sportski direktor Zvezdan Milošević pozitivno gledaju na učinak tokom kontrolnih mečeva i vjeruju da će i proljeće pod Goricom biti takođe uspješno na oba fronta i u prvenstvu i u kupu, gdje ih očekuje polufinale.

"Odigrali smo šest prijateljskih utakmica i sedmu protiv Bokelja sa omladincima, svi kandidati za najbolji sastav dobili su određenu minutažu, naravno oni standardniji igrali su više. U utorak, 11. februara na Starom aerodromu od 13:30 minuta odigraćemo protiv Iskre generalnu probu pred nastavak sezone. Zimus nas je napustilo nekoliko igrača, ali doveli smo dobra pojačanja, tako da smatram da ima prostora da Budućnost na proljeće igra još kvalitetnije i ubojitije" , ocjenjuje Zvezdan Milošević, sportski direktor Budućnosti.

Klupske ambicije su dobro poznate a to je osvajanje duple krune, pa je vrijedna uprava kluba u zimskom prelaznom roku angažovala Vladana Adžića, Perišu Pešukića, Nenada Vukajlovića i Vaska Kalezića. Poslednje pojačanje je 23-godišnji grčki internacionalac Panajotis Moraitis, koji je napadač i koji će biti dobro rješenje s obzirom na povredu Zarubice, a i činjenicu da je iskusni Aleksandar Vujačić tek sanirao povredu i vraća se u golgetersku formu. Tu su naravno i Grbić, Stoijljković i Ivanović.

Fudbaleri Budućnosti u prvom proljećnjem kolu u utorak 18. februara biće gosti Podgorice na DG areni.

Željko Šoć, Radio Crne Gore

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније