Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

11. 02. 2020. 12:24 >> 12:23

OSJEĆA SE POSRAMLJENO

Pele ima problema sa kretanjem

Fudbalska legenda Pele živi u izolaciji zbog problema sa kukom i pati od određenog oblika depresije, izjavio je danas njegov sin Edinjo.

"Njegovo stanje je krhko u smislu pokretnosti, što znači da pati od određenog oblika depresije. Ne može normalno da se kreće, samo uz pomoć. Malo je bolje u odnosu na prethodni period kada je bio u kolicima, ali mu je i dalje kretanje otežano", rekao je Edinjo u izjavi za brazilski Globo.

Pele je u oktobru proslavio 79. rođendan, a posljednjih godina je često bio u bolnicama.

Po riječima Edinja, Pele se osjeća posramljeno.

"Možete da zamislite, on je kralj, uvijek je bio imponzantna figura, a sada više ne hoda normalno i zbog toga je posramljen. Ne želi da izlazi napolje, na ulicu. Povučen je", naveo je sin trostrukog šampiona svijeta.

Pele se posljednjih godina rijetko pojavljuje u javnosti, a u aprilu je putovao u Pariz na promociju u čast Kilijana Mbapea, ali je hospitalizovan zbog problema sa bubregom.

On ima samo jedan bubreg još od dana kada je igrao fudbal. Drugi mu je uklonjen kada ga je oštetilo rebro koje je polomio tokom utakmice. Takođe, ima problema i sa kukovima.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније