Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

11. 02. 2020. 18:07 >> 18:04

GENERALNA PROBA

Iskra nadigrala Budućnost, Sutjeska ubjedljiva

Dva glavna kandidata za titulu upisala su pobjedu i poraz u posljednjim provjerama pred nastavak fudbalskog šampionata - Budućnost je poražena od Iskre na kampu FSCG 3:1, dok je Sutjeska lako izašla na kraj sa Mornarom 5:0.

Danilovgrađani su poveli u 21. minutu preko Ivana Vukovića, da bi "plavi" poravnali na startu nastavka golom Panajotisa Moraitisa.

Trijumf Iskri donijeli su Zoran Petrović i Bogdana Mandića pogocima u 62, odnosno 85. minutu.

Meč su obilježile i povrede Luke Mirkovića i Aleksandra Vujačića, pa će trener Budućnosti Mladen Milinković imati mnogo posla da sastavi tim za meč sa Podgoricom na proljećnoj premijeri, pošto će duel sa gradskim rivalom sigurno propustiti Draško Božović zbog povrede, te Igor Ivanović i Petar Grbić zbog suspenzije.

Iskra će u prvom proljećnom kolu dočekati Titograd.

Sutjeska je prvi od pet golova postigla u 18. minutu. Kojašević je načeo Barane, da bi samo četiri minuta kasnije Vlaisavljević duplirao prednost Nikšićana.

U nastavku još tri gola u mreži gostiju. Stefan Nikolić je u 72. minutu povisio na 3:0, a onda je sa Božović sa dva gola dokrajčio Mornar.

Sutjeska na startu drugog dijela sezone gostuje Zeti.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније