Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Anadolija, Objavila: R.B. ]

12. 02. 2020. 18:44   >>  18:39

TRI MJESECA BEZ POSLA

Poketino bi da se vrati u Premijer ligu

Argentinski trener Maurisio Poketino skoro tri mjeseca je bez posla, a u razgovoru za britanske medije izjavio je da bi se volio vratiti u Premijer ligu, prenosi agencija Anadolija.

Poketino je u 19. novembra prošle godine dobio otkaz u Totenhemu, koji je veoma uspješno predvodio pet i po godina. Kaže da je period nakon otkaza do danas proveo u opuštanju i potpunom odmaranju od fudbala. No, isto tako ističe da ima ogromnu želju da se što prije vrati svom poslu.

"Da budem iskren, volio bih opet raditi u Premijer ligi. Biće teško, znam, a sada je trenutak da čekamo i vidimo šta se događa. Ovo je trenutak oporavka, da malo razmislite o sebi i da budete spremni jer se u fudbalu uvijek nešto može dogoditi i morate biti spremni. Spreman sam i čekam novi izazov. Uvjeren sam da će sljedeći izazov biti fantastičan", kazao je Poketino.

Dodao je da je slobodno vrijeme koristio kako bi razmišljao i putovao pa je tako bio u domovini, Kataru i Španiji, a ističe da ga o dešavanjima u fudbalu obavještava njegov bivši pomoćnik Hesus Perez.

Tokom trenerske karijere osim Totenhema 47-godišnji Argentinac trenirao je Espanjol i Sautempton.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније