Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Anadolija ]

12. 02. 2020. 16:49   >>  16:46

VELIKO POJAČANJE

Zijeh stiže u Čelsi na ljeto

Holandski mediji objavili su da je Čelsi postigao dogovor o prelasku Hakima Zijeha, fudbalera Ajaksa, ali da će realizacija transfera sačekati ljetni prelazni rok.

Navodno Ajaks i Čelsi su se dogovorili o visini obeštećenja za marokanskog fudbalera, koje bi trebalo iznositi 45 miliona eura.

Frank Lampard, menadžer Čelsija želio je da dovede Zijeha tokom zimskog prijelaznog roka, ali Ajaks nije ni pomišljao na prodaju jednog od najboljih igrača. Tako će navijači “plavaca“ morati da sačekaju ljeto kako bi klub doveo veliko pojačanje, a do tada se nadaju da će i bez Zijeha izboriti plasman među četiri najbolja tima Premijer lige, a samim tim i Ligu šampiona.

Zijehova ambicije do kraja sezone su da sa Ajaksom osvoji holandsko prvenstvo i Kup, te da proba doći do pehara u Ligi Evrope.

Iako je dogovor dva kluba postignut mediji navode da je važno istači da sklopljeni sporazum nije obvezujući i da su vrata još uvijek otvorena i za ostale klubove. Eventualni neuspjeh Čelsija u nastojanju da se plasira u Ligu šampiona mogao bi imati presudnu ulogu u realizaciji transfera.

Zijeh, koji je rođen u Holandiji, profesionalnu karijeru počeo je u Herenvenu. Zatim je nastupao za Tvente, da bi 2016. godine stigao u slavni klub iz Amsterdama. Za “kopljanike“ je odigrao 157 takmičarskih utakmica i postigao 47 golova. U dresu reprezentacije Maroka nastupio je 32 puta uz 14 pogodaka.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније