Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Anadolija ]

12. 02. 2020. 20:02   >>  19:58

ŠPANSKI MEDIJI

Iker Kasiljas kandidat za predsjednika FS Španije

Nekadašnji španski golman Iker Kasiljas biće kandidat za predsjednika Fudbalskog saveza Španije, pišu tamošnji mediji.

Protivnik za ovu važnu funkciju u španskom fudbalu će mu biti Luis Rubiales, aktuelni predsjednik.

Ipak, kako tvrde brojni španski mediji, Kasiljas će biti veliki favorit za ovu poziciju jer ima podršku mnogih velikana španskog fudbala.

Podsjetimo, Kasiljas je prošle godine pretrpio infarkt na treningu Porta. Govorilo se da bi se mogao vratiti na teren, ali 38-godišnji golman se ipak morao oprostiti od bogate karijere.

Javnosti je poznat po tome što je godinama stajao na golu Reala. Naime, bio je golman "kraljevskog kluba" od 1998. godine, kada je i počeo karijeru, pa sve do 2015., kada je prešao u Porto.

Za reprezentaciju Španije je upisao 167 nastupa.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније