Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

14. 02. 2020. 16:08 >> 16:04

UEFA SAOPŠTILA

Rekordnih 28 miliona zahtjeva za ulaznice za EURO 2020

Evropska fudbalska unija (Uefa) saopštila je danas da je primila oko 28,3 miliona zahtjeva za 2,5 miliona dostupnih ulaznica za ovogodišnje Evropsko prvenstvo.

Za finale koje će se igrati na Vembliju 12. jula poslato je 714.000 zahtjeva za ulaznice, što je gotovo osam puta više od kapaciteta stadiona.

Samo četiri hiljade manje zahtjeva pristiglo je za meč između Francuske i Njemačke koji će se igrati u Minhenu 16. juna.

EURO će se održati od 12. juna do 12. jula u 12 zemalja, a Uefa je navela da je 64 odsto prijava za ulaznice stiglo iz zemalja domaćina.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније