Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Anadolija [ Objavio: O.Z. ]

15. 02. 2020. 23:40 >> 23:35

BELGIJANAC SE VRAĆA

Zidan srećan zbog Azara: Moramo mu dati vremena

Trener Real Madrida Zinedin Zidan, uoči nedjeljnog duela protiv Selte na "Santjago Bernabeu" izjavio je da je veoma srećan zbog povratka Edena Azara nakon tromjesečne pauze zbog povrede.

Međutim, Zidan je upozorio da moraju da budu veoma oprezni s njim, kako se ne bi dogodilo da obnovi povredu članka.

"Veoma sam srećan što se vratio. Znamo šta može da donese ekipi nakon što je bio izvan stroja tri mjeseca, Azara smo i doveli jer ne postoji niko poput njega. Takođe, istina je da mu moramo dati vremena da se vrati u punu kondiciju, moramo biti oprezni i to je u osnovi ono što smo radili dok je bio izvan terena, kako bi se osjećao dobro. Spreman je za sjutrašnji duel“, kazao je Zidane i dodao:

"Prvo i najvažnije je da je dobra vijest što je fizički dobro. Kao što znate nije igrao tri mjeseca. Sada je samo pitanje hvatanja ritma. Fizički je spreman da se vrati u tim."

Pred "kraljevskim klubom", osim u La Ligi, je i veliki izazov u Ligi šampiona, gdje će u osmini finala odmjeriti snage s Mančester sitijem. Engleskom klubu je u petak Evropska fudbalska federacija (UEFA) izrekla zabranu igranja u Ligi šampiona naredne dvije godine zbog kršenja finansijskog fer-pleja. No, prema Zidanovom mišljenju to ne mijenja ništa uoči prvog duela s "građanima" 26. februara.

"Oni su ekipa koja je konkurentna u svakom smislu. Biće to jako teške utakmice. Što se tiče zabrane radije ne bih davao nikakve komentare. To nije moj posao. Sve što me u ovom trenutku interesuje je sjutrašnja utakmica protiv Selte, koja je veoma tvrd rival, a posebno zbog činjenice da se bore za opstanak. Biće posebno motivisani protiv nas", zaključio je Zidan.

Real nakon 23 odigrana kola u La Ligi drži vrh tabele sa 52 boda, tri više od drugoplasirane Barselone.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније