Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

15. 02. 2020. 18:18 >> 18:26
1

HETAFE SAVLADAN NA "KAMP NOU"

Pobjeda Barse, magična asistencija Mesija

Fudbaleri Barselone pobijedili su na Kamp Nou u okviru 24. kola La Lige ekipu Hetafea rezultatom 2:1 i tako su stigli do trećeg uzastopnog trijumfa u prvenstvu.

Katalonci su poveli u 33. minutu. Lionel Mesi je primio loptu i čudesno bez gledanja gurnuo u prostor za Antoana Grizmana, koji je potom bez problema zatresao mrežu za 1:0.

Samo šest minuta kasnije Barselona je udvostručila prednost. Ovaj put strijelac je bio Serđi Roberto na asistenciju Žuniora Firpa. Tako je Barsa imala sigurno vodstvo nakon prvih 45 minuta.

U nastavku utakmice Hetafe je bio daleko opasniji, a do pogotka su došli u 66. minutu. Gol je postigao Anhel Rodrigez, igrač kojeg Barselona želi da kupi od Hetafea za 10 miliona eura. Iako su gosti još nekoliko puta zaprijetili, rezultat se do kraja meča nije mijenjao.

Barselona se izjednačila na prvom mjestu La Lige s Realom, koji ima utakmicu manje.

Hetafe je prekinuo niz dobrih rezultata, pretrpio je šesti poraz i treći je na tabeli sa 42 boda.

Ranije danas Majorka je pobijedila Alaves sa 1:0.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније