Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

16. 02. 2020. 17:04   >>  17:04

PREUZEO 5. MJESTO

Totenhem do pobjede u 94. minutu

Sjajan meč odigrali su danas Aston Vila i Totenhem, u okviru 26. kola Premijer lige, a na kraju gposti su u Birmigemu slavili sa 3:2.

Domaći su poveli amaterskim potezom Aldervilda koji je zatresao vlastitu mrežu.

Ipak, Belgijanac u 27. minutu trese pravu mrežu i vraća stvari na početak. U sudijskoj nadoknadi prvog poluvremena Totenham stiže do preokreta, kada sa 11 metara nije pogodio Son, ali odbijenu loptu ipak je smjestio u mrežu uz dosta sreće.

Vila se nije predavala, pa u 53. minutu Engels postiže pogodak za 2:2. Činilo se da je to to što se tiče pogodaka u ovom meču, no u 94. minutu šok za domaće. Son je pogodio po drugi put i donio pobjedu svom timu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније