Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

16. 02. 2020. 17:12   >>  17:32

RONALDO ODMARAO ZA LŠ

Rutina Juvea protiv Breše

Tri utakmice italijanske Serije A odigrane su danas od 15.00 sati, a u centru pažnje bio je meč u Torinu u kojem je Juventus porazio Brešu sa 2:0.

"Stara dama" je u susretu 24. kola italijanskog šampionata ušla sa izmjenjenim sastavom kako bi spremnija dočekala duel u Ligi šampiona, pa je na klupi ostao i Kristijano Ronaldo, najboji igrač italijanskog šampiona u posljednjem periodu.

Ipak, i bez Ronalda, Pjanića, Matuidija, i nekih drugih bitnih igrača "Stara dama" se lako došla do tri boda protiv slabašne Breše a posao im je olakšao ofanzivac gostiju Aje koji je dobio crveni karton u 37. minut.

On je zbog jednog starta na ivici šesnaesterca zaradio drugu javnu opomenu i isključenje, a domaći su slobodan udarac pretvorili u pogodak i to preko Paula Dibale.

U nastavku meča nekoliko dobrih šansi imao je Juve preko Dibale i Iguaina, ali rezultat se nije mijenjao sve do 75. minuta kada je pogodio Huan Kvadrado za konačnih 2:0.

Juve se ovim trijumfom ponovo vratio na lidersku poziciju gdje će ostati sigurno barem do večeras kada se igra derbi Lacio - Inter. Ako inter ne dobije taj meč, Juve nakon ovog kola ostaje lider.

Fiorentina je kao gost pobijedila Sampdoriju sa 5:1. "Ljubičasti" su poveli u osmom minutu autoglom Mortena Torsbija, a prednost je udvostručio srpski fudbaler Dušan Vlahović u 18. minutu iz penala. Treći gol postigao je Federiko Kijeza u 40. minutu, a zatim je Vlahović svoj drugi gol na meču postigao u 57. minutu.

Kijeza je postigao peti gol u 78. minutu, a jedini strijelac u domaćem timu bio je Manolo Gabijadini u 90. minutu.

Fiorentina je prekinula niz od tri utakmice bez pobjede, a posle sedmog trijumfa zauzima 13. mjesto na tabeli sa 28 bodova. Sampdorija je 17. na tabeli sa 23 boda, bodom više od Đenove koja se nalazi u zoni ispadanja.

Parma je kao gost pobijedila Sasuolo sa 1:0, a Udineze i Verona odigrali su neriješeno 0:0.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније