Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Mina [ Objavio: O.Z. ]

16. 02. 2020. 19:45   >>  19:54

UEFA TURNIR

Kadetkinje poražene od Albanije

Ženska kadetska fudbalska reprezentacija Crne Gore poražena je danas u Tiranu od Albanije 5:2, u posljednjem kolu UEFA Razvojnog turnira.

Crnogorske kadetkinje su tim porazom, drugim na turniru, nastup završile na trećem mjestu. Izgubile su i od Litvanije 2:1, a jedini trijumf upisale su u duelu sa Gruzijom 2:0.

Domaću selekciju do pobjede vodile su Marinela Mema u 27, Jehona Coka u 34, Matilda Tanuši u 44, Estrelja Habilji u 69. i Kejsi Puca u 88. minutu.

Oba gola za crnogorsku selekciju postigla je Anđela Tošković u 32. i 77. minutu. Selektor Mirko Marić kazao je da smatra da je, imajući u vidu igru, rezultat previsok.

"Igrali smo dobro, pogotovo u prvom poluvremenu, kada smo bili više na njihovoj polovini. Čini mi se da smo, od pet primljenih, tri gola primili iz kontre. Sve u svemu, zadovoljan sam turnirom, bilo je to lijepo iskustvo za igračice", kazao je Marić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније