Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

17. 02. 2020. 11:19   >>  11:16

ZIDAN NAKON REMIJA SA SELTOM

"Boli kada gubiš bodove nakon sjajne igre"

Trener Real Madrida Zinedin Zidan izjavio je nekon remija protiv Selte (2:2) da nije lako izgubiti dva boda u trci za titulu, a govorio je i o tome zašto je iz igre izveo Marsela.

boxPluginImg

"Kada izgubiš dva boda kod kuće, to mora boljeti. Selta je dobra ekipa koja ne zaslužuje da bude na dnu tabele. Mnogo boli kada gubiš bodove nakon sjajne igre kakvu smo pokazali. Nekada ne možeš da govoriš o tome da li je naša krivica, ali pas Denisa Suareza za pogodak na kraju meča bio je fantastičan. Srećan sam zbog Azara jer je igrao 70 minuta. Ideja je bila da igra koliko god može i odigrao je odlično", rekao je Zidane.

Francuski trener je pojasnio da Marsela nije zamijenio nezadovoljan njegovom igrom, dok je pohvalio igru Gareta Bejla.

Real je sinoć ispustio dva boda i tako propustio priliku da zadrži tri boda više u odnosu na drugoplasiranu Barselonu.

Narednu utakmicu u španskom prvenstvu igraju protiv Levantea u gostima, a onda slijedi duel s Mančester sitijem u osmini finala Lige šampiona.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније