Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

17. 02. 2020. 12:09   >>  12:08

DETALJI ODLUČILI

Konte: Poklonili smo Laciju golove

Trener Intera Antonio Konte je istakao da se njegova ekipa prepala pobjede i poklonila Laciju pogotke u sinoćnjem porazu na "Olimpiku".

Fudbaleri Lacija sinoć su, u 24. kolu italijanske Serije A, sa 2:1 savladali Inter, direktnog rivala za Skudeto.

Ešli Jang je doveo "Neroazure" u vođstvo, ali Ćiro Imobile iz penala i Sergej Milinković-Savić preokrenuli su rezultat.

"Sviđa mi se kako smo igrali, ali mi se ne sviđa način na koji smo primili golove. Praktično smo ih poklonili Laciju", rekao je Konte.

"U ovakvim utakmicama mali detalji odlučuju. Poklonili smo Laciju golove kao što smo uradili protiv Barselone i Dortmunda. Moramo iuzvući pouke kako se to više ne bi dešavalo", dodao je trener Intera.

Interu je ovo tek drugi poraz u sezoni te se nalazi na trećem mjestu na tabeli sa 54 boda, dva manje od Lacija i tri manje od lidera Juventusa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније