Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

17. 02. 2020. 18:36   >>  18:33

BRITANSKI MEDIJI

Gvardiola ostaje u Sitiju i pored suspenzije kluba

Trener Mančester sitija Pep Gvardiola rekao je svojim prijateljima da namjerava da ostane u tom fudbalskom klubu uprkos dvogodišnjoj suspenziji iz evropskih takmičenja, prenijeli su danas britanski mediji.

Evropska fudbalska unija (Uefa) suspendovala je prošlog petka Mančester siti na dvije godine iz evropskih takmičenja, počevši od naredne sezone, zbog kršenja pravila licenciranja i finansijskog fer pleja.

Siti je najavio žalbu Sudu za sportsku arbitražu (CAS) u Lozani.

Ukoliko žalba bude odbijena, Siti neće igrati u Evropi u sezonama 2020/2021 i 2021/2022. Gvardiolin ugovor ističe 2021. godine, a u ugovoru je klauzula o raskidu saradnje na kraju ove sezone. Mediji su spekulisali da će je Španac aktivirati ako CAS odbije žalbu Sitija.

Kako je prenio BBC, Gvardiola će prvi put o tome u srijedu razgovarati sa upravom kluba, a kako je naveo izvor, 49-godišnji trener neće aktivirati klauzulu.

Siti će u srijedu na svom terenu igrati protiv Vest Hema, utakmicu koja je 9. februara odložena u Premijer ligi zbog nevremena.

Aktuelni šampion Premijer lige Mančester siti je trenutno drugi na tabeli sa 25 bodova zaostatka i utakmicom manje od Liverpula.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније