Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

18. 02. 2020. 18:40 >> 18:37

"NEBESKOPLAVI" U BORBI ZA SKUDETO

Lotito: Neutralni se nadaju tituli Lacija

Predsjednik Lacija Klaudio Lotito izjavio je danas da se tituli šampiona Italije tom klubu nadaju svi oni koji ne navijaju za Juventus ili Inter.

"Mnogi navijači Lacija su se javili, ali i mnogo onih koji ne navijaju za naš klub. Istina je da svi žele da prekinu monopol Juventusa, ali i da se porazi Inter. Svi oni koji ne podržavaju Juventus i Inter, podržavaju nas", rekao je Lotito italijanskim medijima.

Lotito je naveo da je dobio mnogo poziva i poruka nakon pobjede nad Interom sa 2:1 za vikend.

"Najveće zadovoljstvo u nedjelju nijesu bili pozivi i poruke, već onda kada sam ušao u svlačionicu poslije utakmice. Pet ili šest igrača mi je prišlo sa velikom dozom adrenalina. Vikali su 'da li ste vidjeli predsjedniče? Uradili smo šta ste nam rekli'", kazao je Lotito.

Lacio sada ima bod manje od lidera Serije A Juventusa, a dva više od trećeplasiranog Intera.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније