Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

19. 02. 2020. 13:08   >>  13:07

MURINJU PROBLEM NAPAD

Totenhem dočekuje Lajpcig, Atalanta nastavlja san

U srijedu su na rasporedu druge dvije utakmice osmine finala Lige šampiona, a sastaju se Totenhem i Lajpcig, te Atalanta i Valensija.

Totenham će prvi meč osmine finala dočekati s velikim igračkim problemima nakon što je ostao bez Sona koji se povrijedio u meču protiv Aston Vile, a od ranije je van stroja i Kejn.

Ipak, Tottenham je u dobroj seriji rezultata i posljednji meč izgubili su još 11. januara od Liverpula, da bi nakon toga upisali pet pobjeda i dva remija, uključujući i trijumf protiv Mančester sitija na svom terenu.

Od posljednjeg meča u LŠ preciznije od poraza od Bajerna u Minhenu (3:1) tim koji predvodi Žoze Murinjo podigao je formu i trenutno je bez poraza sedam utakmica u nizu. Pored toga u Londonu je pobjeđivao na osam od deset prethodnih duela.

S druge strane, Lajpcig je izgubio prvo mjesto na tabeli Bundeslige i trenutno se nalazi na drugom mjestu iza Bajerna, a biće zanimljivo vidjeti koliko mogu u Ligi šampiona i da li mogu napraviti problem prošlogodišnjem finalisti.

Utakmica se igra u srijedu od 21.00 u Londonu.

Trener fudbalera Atalante Đanpero Gasperini rekao je da njegova ekipa ima šansu da ispiše nove stranice klupske istorije, ali je i pozvao na opreznost u meču protiv Valensije.

"Imamo priliku da ispišemo novu stranicu u istoriji Atalante i bio bi san stići do četvrtfinala Lige šampiona", rekao je Gasperini.

Italijanski klub je prošao u nokaut fazu Lige šampiona iako je poražen u prva tri meča u grupi, a utakmicu protiv Valensije dočekuje u dobrom raspoloženju poslije pobjede nad Romom.

"Dobro je imati samopouzdanja, ali euforija može biti opasna. Valensija je pobijedila Ajaks i Čelsi ove sezone. Nijesmo izvukli jedan od top timova, ali rezultati Valensije govore sami za sebe", rekao je Gasperini.

Drugi meč dana igra se na "Đuzepe Meaci" u Milanu, takođe od 21.00.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније