Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Izvor: Beta, Objavila: M.M.Lj. ]

23. 02. 2020. 13:35   >>  13:44

NAPUKLA FIBULA

Nova povreda Azara, preskače Siti i Barselonu

Fudbaler Real Madrida Eden Azar povrijedio se na utakmici protiv Levantea i čeka ga nova pauza, potvrdio je danas taj španski klub.

 

Belgijski fudbaler, koji se tek vratio na teren poslije tromjesečne pauze zbog povrede zgloba, povrijedio se u 67. minutu jučerašnjeg meča protiv Levantea.

On je teren napustio hramljući, a Real je danas potvrdio da mu je napukla fibula desne noge.

Azar će sigurno propustiti meč protiv Mančester sitija u Ligi šampiona i derbi protiv Barselone. MeĐutim, španski mediji prenose da će Azar van terena biti dva mjeseca.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније