Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

23. 02. 2020. 17:27 >> 17:25

PREMIJER LIGA

Ubjedljive pobjede Junajteda i Vulverhemptona

Fudbaleri Mančester junajteda pobijedili su danas na svom terenu Votford sa 3:0, u utakmici 27. kola Premijer lige i popeli se na peto mjesto na tabeli.

Domaći su poveli u 42. minutu golom Bruna Fernandeša iz penala, što je njegov prvi gol za Junajted u karijeri. Prednost je udvostručio Entoni Marsijal u 58. minutu, a konačan rezultat postavo je Mejson Grinvud u 75. minutu.

U 53. minutu poništen je gol Votforda koji je postigao Troj Dini, nakon što je poslije upotrebe VAR tehnologije procijenjeno je da je tokom akcije igrano rukom.

Poslije druge uzastopne pobjede, ukupno 11. u prvenstvu, Mančester junajted se popeo na peto mjesto na tabeli sa 41 bodom, bodom više od Totenhema na šestom mjestu, ali i tri manje od četvrtoplasiranog Čelsija.

Votford je pretrpio 13. poraz i pretposljednji je na tabeli sa 24 boda.

Fudbaleri Vulverhemptona pobijedili su na svom terenu Norič sa 3:0.

Vulverhempton je stekao dva gola prednosti preko Diogua Žote, u 19. i 30. minutu. Konačan rezultat postavio je Raul Himenes golom u 50. minutu.

Vulverhempton sada ima devet pobjeda i sa 39 bodova zauzima osmo mjesto na tabeli. Norič je poslije 17. poraza posljednji sa 18 bodova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније