Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

24. 02. 2020. 19:48   >>  21:49

PREPRODAJA MARIHUANE

Kolašin: Dvije osobe uhapšene zbog droge

Kolašinska policija je uhapsila je D.H. (19) iz Rožaja i F.D. (29) iz Kolašina zbog sumnje da su počinili krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

"Policija je prilikom saobraćajne kontrole u mjestu Vladoš izvršila kontrolu vozila u kojem se nalazio D.H. Pregledom vozila pronađen je oko 92 grama biljne materije za koju se sumnja da je opojna droga marihuana", saopštila je Uprava policije.

Sumnja se da je D.H. navedenu opojnu drogu kupio od F.D.

"D.H. i F.D. su uz krivičnu prijavu na dalju nadležnost sprovedeni državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju", dodaje se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније