Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

24. 02. 2020. 23:15   >>  23:19

BOLJI OD VEST HEMA

Liverpul preokretom do rekorda

Fudbaleri Liverpula pobijedili su večeras Vest Hem sa 3:2 u posljednjoj utakmici 27. kola Premijer lige.

Izabranici Jirgena Klopa poveli su u devetom minutu, golom Vajnalduma. Vest Hem je izjednačio samo tri minuta kasnije preko Diopa, da bi u 54. Fornals pogodio za 1:2.

Izjednačenje šampionu Evrope je donio Mohamed Salah u nastavku, da bi gol odluke za 3:2 postigao Mane, na dodavanje Arnolda.

Liverpul nije osvojio šampionsku titulu u Engleskoj otkako se igra pod nazivom Premijer liga, ali nakon večerašnjeg kola imaju 22 boda više od drugoplasiranog Mančester Sitija.

"Redsi" su pobijedili 21. put u nizu kod kuće u Premijer ligi i srušili rekord Sitija iz sezone 2011/12. dok su sa 18. uzastopnim trijumfom u prvenstvu izjednačili rekord takođe tima sa "Etihada".

Za Liverpul je ovo nevjerovatna 26. pobjeda ove sezone, uz samo jedan remi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније