Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Izvor: Sport klub [ Objavio: O.Z. ]

25. 02. 2020. 15:44 >> 15:43

IMPRESIONIRAĆE CIJELI SVIJET

Katar već spreman, hiljadu dana do SP

Đani Infantino, predsjednik FIFA uvjeren je da će katarski domaćini impresionirati cijeli svijet na Svjetskom prvenstvu u fudbalu, koje će se 2022. godine održati u ovoj zemlji.

Švajcarac je to rekao u utorak, tačno 1.000 dana prije prvog meča na otvaranju šampionata planete.

„Hiljadu dana prije početka Mundijala, Katar je sa organizacione strane daleko ispred svih prethodnika. Želja domaćina je da impresioniraju svijet i na dobrom je putu da to i učini.”, rekao je Infantino.

„Svjetsko prvenstvo 2022. godine predstavlja socijalni i kulturni proboj. Otvoriće vrata za regiju, koja je luda za fudbalom i predstaviće novu perspektivu za domaće i strane navijače”, rekao je Infantino.

Šef organizacionog odbora prvenstva, Hasan Al-Tauadi je rekao da će ovo biti najbolje Svjetsko prvenstvo i da će ostaviti dubok trag u istoriji organizacija ovakvih takmičenja.

Svjetsko prvenstvo u Kataru počeće 21. novembra i trajaće sve do 18. decembra 2022. godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније