Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

27. 02. 2020. 13:27   >>  13:24

OPREZ NA "ETIHADU"

Gvardiola: Ako neko može da se vrati, onda je to Real

Trener fudbalera Mančester sitija Pep Gvardiola rekao je da duel osmine finala Lige šampiona sa Real Madridom još nije gotov, poslije pobjede njegove ekipe u prvom meču.

"Pokušali smo da pobijedimo u Madridu i uspjeli smo. Ovo je samo prvi dio. Ako neko može da prevaziđe ovu situaciju, to je onda Real Madrid", rekao je Gvardiola za BT Sport.

Fudbaleri Mančester sitija pobijedili su sinoć na "Santjago Bernabeu" Real Madrid sa 2:1, u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona. Real je poveo u 60. minutu golom Iska, izjednačio je Gabrijel Žezus u 78. minutu, a pobjedu engleskom timu donio je Kevin De Brujne iz penala u 83.

"Kada smo mi bili bolji primili smo gol, kada su oni bili bolji, mi smo postigli gol. To je fudbal. Sjećam se četvrtfinala (protiv Liverpula) prije nekoliko sezona na Enfildu, kada smo igrali nevjerovatno dobro, a oni su postigli golove iz svake šanse", naveo je Gvardiola.

Siti je prvi put u klupskoj istoriji pobijedio Real.

"Liga šampiona su usponi i padovi i ima još mnogo do kraja. Zadovoljni smo pobjedom na 'Santjago Bernabeu', ali još ništa nije osvojeno", dodao je bivši trener Barselone.

Gvardiola je tek drugi trener, poslije Otmara Hicfelda, koji je pobijedio Real u dvije utakmice u Ligi šampiona na "Santjago Bernabeu", ali prvi trener koji je to učinio sa dva različita kluba.

Revanš utakmica na programu je 17. marta u Mančesteru.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније