Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Anadolija ]

27. 02. 2020. 16:38 >> 16:36

ZBOG OLUJE

Otkazan meč Lige Evrope u Salcburgu

Utakmica Lige Evrope između Salcburga i Ajntrahta iz Frankfurta, koja je trebala da se igra večeras, odložena je zbog upozorenja na olujno nevrijeme.

Ajntraht je objavio da se utakmica neće igrati, jer je izdato upozorenje na uraganske vjetrove brzine do 120 kilometara na sat. Dodali su da je odluka o odgađanju utakmice donesena na sastanku u kojem su učestvovale lokalne vlasti, policija, predstavnici oba kluba i Evropske fudbalske federacije (UEFA), a nakon što se nije mogla garantovati sigurnost gledaocima.

Iz UEFA-e su kazali da će u dogledno vrijeme objaviti novi datum i termin odigravanja utakmice.

Ajntraht je u prvoj utakmici šesnaestine finala Lige Evrope savladao Salcburg rezultatom 4:1.

Žrijeb parova osmine finala održaće se u petak u Nionu sa početkom u 13 sati.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније