Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

27. 02. 2020. 23:34 >> 23:39

ŠOK NA "EMIREJTSU"

Olimpijakos golom u 120. minutu izbacio Arsenal

Fudbaleri Olimpiakosa večeras su u fantastičnoj utakmici na "Emirejtsu" pobijedili Arsenal sa 2:1 nakon produžetaka i tako se senzacionalno plasirali u osminu finala Lige Evrope.

Arsenal je u prvoj utakmici u Pireju slavio sa 1:0 i činilo se da su jednom nogom već u osmini finala, ali Olimpijakos je u London došao da se nadigrava što očigledno igrači Arsenala nijesu očekivali.

Takođe, veliki broj navijača uz grčke stigao je u London, što je bio dodatan motiv za igrače gostujućeg tima. U prvom poluvremenu obje ekipe imale su nekoliko dobrih prilika, ali se rezultat nije mijenjao.

I onda na samom početku drugog poluvremena šok za domaće. Nakon kornera Sise se odlično snašao u petercu Arsenala i pogodio je glavom za 0:1 i tako vratio stvari na početak.

Nakon primljenog gola Arsenal je krenuo veoma ofanzivno kako bi došao do gola i izbjegao produžetke. "Tobdžije" su imale nekoliko solidnih prilika, ali nijesu mogle da pronažu put do mreže grčkog tima. pae smo gledali dodatnih pola sata.

Arsenal je vršio pritisak tokom oba produžetka, dok je Olimpijakos čekao šansu iz kontri. Fantastičnu šansu u 108. minutu imao je Masuras koji je pogodio prečku.

I kada se mislilo da ćemo gledati penale Arsenal je uspio da dođe do gola. To se desilo u 112. minutu kada je sjajan gol "makazicama" postigao Obemejang i činilo se završio posao u ovom meču.

Ipak, u 120. minutu Olimpijakos je postigao drugi gol i poveo sa 2:1. Masuras je asistirao, a gol za nevjerovatno slavlje gostujućih navijača postigao je El Arabi koji je tako odveo svoj tim u osminu finala.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније