Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

(sportske.net)

28. 02. 2020. 23:15   >>  23:15

PREMIJERLIGA

Poraz Lestera od fenjeraša

Fudbaleri Noriča savladali su kod kuće Lester sa 1:0, u 28. kolu Premijer lige.

"Lisice" su htjele da prekinu neugodan niz od četiri meča bez pobjede, pa su u Noriču krenuli veoma ofanzivno od samog početka.

Praet je pogodio stativu, nakon njega Pereza je zaustavio Krul, da bi Ihenačno poslije toga gađao visoko preko gola. Upravo je nekadašnji napadač Sitija postigao gol u 49. minutu, ali je on poništen zbog igranja rukom.

Lester je nastavio sa nešto slabijim napadima što je domaćin znao da iskoristi u 70. minutu, kada je Džamal Luis sjajnim udarcem iskosa sa lijeve strane savladao nemoćnog Šmajhela.

Izabranici Brendana Rodžersa na kraju nijesu uspjeli da izbjegnu poraz, dok je Norič pobjedom načinio veliki korak u borbi za opstanak, s obzirom da zauzimaju posljednje mjesto na tabeli.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније