Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Izvor: Pobjeda [ Objavio: O.Z. ]

03. 03. 2020. 14:29 >> 14:29
3

FUDBALER ROZENBORGA

Dino Islamović u napadu "sokola"?

Napadač Rozenborga Dino Islamović trebalo bi da bude novi reprezentativac Crne Gore, saznaje Arena.

Dvadeset šestogodišnji ofanzivac je igrao za mlađe selekcije Švedske, zemlje u kojoj je rođen, s tim što ima crnogorske korijene. Islamović je prihvatio poziv čelnika FSCG, a u međuvremenu je pokrenuta procedura da dobije crnogorski pasoš, prenosi portal Pobjede.

Riječ je o momku čiji je talenat svojevremeno prepoznao Fulam u koji je stigao iz Malmea, mada je u engleskom klubu nastupao samo za tim sastavljen od igrača do 23 godine.

Iz Londona se preselio u holandski Groningen, gdje je za dvije sezone odigrao 11 utakmica. Zbog male minutaže vratio se Švedsku, tačnije u Treleborg za koji je postigao osam prvenstvenih golova na 26 mečeva.

Uslijedio je poziv Estersunda u kojem je proveo dvije godine, upisao 50 nastupa i potpisao 15 pogodaka.

Bila je to preporuka za transfer u norveški Rozenborg koji ga je angažovao 13. decembra 2019. godine, potpisavši ugovor na tri godine.

Šveđanin crnogorskog porijekla, rođen 17. januara 1994. godine u Hudiksvalu.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније