Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Izvor: Sport klub [ Objavio: O.Z. ]

07. 03. 2020. 16:44   >>  16:44

SVJESTAN DA MOŽE DA ODE

Zidan: Danas sam trener Reala, a sjutra...

Trener Real Madrida Zinedin Zidan demantovao je navode da su ga kontaktirali predstavnici drugih klubova, ali je dodao da je svjestan da bi svakog dana mogao da raskine saradnju sa 'kraljevskim klubom'.

Prethodnih dana nagađalo se da su za francuskog stručnjaka zainteresovani drugi evropski klubovi, među kojima i Juventus.

"Ne, ne... Niko me nije kontaktirao. Znate kako je, ljudi svašta govore", rekao je Zidan.

Ipak, trofejni stručnjak nije mogao sa sigurnošću da kaže i da će ostati na stadionu 'Santijago Bernabeu'.

"Niko ne zna šta će se dogoditi. Osjećam podršku uprave, to je jasno. Ipak, znamo svi kako stvari funkcionišu. Danas sam trener Real Madrida, a sjutra se to možda promijeni".

'Kraljevski klub' u nedjelju gostuje Betisu u 27. kolu La Lige. Ekipa Zinedina Zidana trenutno je prva na tabeli sa bodom više od Barselone.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније